Domácí vlasová kúra pro poškozené vlasy


Nikdo, přísahám nikdo nemá vlasy v horším stavu než já. 3 těhotenství, intenzivní stres a stresová intenzita za poslední půl rok se podepsala hlavně na nich. Popátrala jsem po kúrách, které pracují samy, jsou doma, nemusím nikam chodit, nic shánět a našla celonoční olivovou pro suché a poškozené vlasy.



Budete potřebovat:
30 ml extra panenského olivového oleje (ideálně lisovaného za studena)

Ohřejte si olej na 25 C. Pomocí hřebenu naneste po celé délce vlasů. Pro extra účinek nechte přes noc a ráno smyjte. Dejte si na noc na hlavu igelitovou čepici a ještě jednu látkovou, ať si neuprasíte polštáře. :-) Budete krásná(ý)!



Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody,  budete je milovat!

Komentáře

  1. kůra = povrchová vrstva (stromu, pomeranče, sýra, ale také zemská kůra)
    kúra = soustavné léčení (např. lázeňská kúra)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. HaLucie, gratuluju, jste jedna z plus mínus 500 000 :-)

      Vymazat
  2. Ano, dělám si jednou za týden podobnou kúru, jen já používám kokosový panenský olej lisovaný za studena. je hodně výživný a navíc krásně voní :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj myslím že máš opravdu skvělý web ale o tom někdy jindy:) Chci se zeptat jestli potom co se nechá olej přes noc jestli se mají vlasy umýt i šamponem nebo ne ? Za odpověď samozřejmě předem děkuji:)

    OdpovědětVymazat
  4. tak ja neviem,mozno to bude tym,ze som olej nikdy nezohriala /?/,no mojim vlasom aj po opakovanych aplikaciach oliv. ci kokos.oleja nic nepomahalo :O( a kedze mi navyse uz rok nepretrzite vypadavaju v utorok /29.10./ som ich uz musela dat ostrihat na kratko /inak riadim sa aj lunarnym kalendarom :O) /
    a urcite treba vlasy rano umyt samponom, ja dokonca som musela vlasy umyt este raz aj po vysuseni,boli este mastne

    OdpovědětVymazat
  5. Jak máte dlouhé vlasy?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Diky! :)