Domácí pomoc proti bolesti hlavy

Když bolí hlava, není nic jednoduššího než si vzít prášek, ale... Když něco bolí, naše tělo nám říká: Člověče, už fakt nemůžu, zpomal, protáhni mě, odpočiň si, starej se o mě. Prášek je pomyslný roubík na ústa vašeho těla, které se snaží vysílat z posledních sil své Mayday. Když to ignorujeme, nemůžeme se divit, že dochází k občasným výpadkům a stávkám - vaše tělo, potažmo vaše hlava je taky jenom člověk.


Budete potřebovat:
klid (!) to je panečku komodita :-)
extrakt z levanudle v mandlovém oleji (budˇsi ho kupte, nebo udělejte sami, recept zítra)



Napijte se čisté vody, alespoň 250ml. Do dlaní si nalijte olej a promněte je tak, aby se zahřál. V zatmavené, klidné místnosti, si udělejte jemnou masáž obličeje. Postupujte vždy od středu ke krajům, cokoli je v ten moment příjemné. Zavřete oči, pokračujte ještě pár minut a pak, pokud budete mít chuť, můžete přistoupit k akupresuře bodů v pořadí dle ilustrace. Každý bod stlačte na 20 sekund. Sérii můžete opakovat. Po té si odpočiňte.



 Vanilkovo - levandulový březen ještě několik dní! Březnové dárky na Essential.cz.

Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody,  budete je milovat!
Domácí smetanová srdíčka do koupele

Komentáře

  1. Ach jo, už jsem se chtěla radovat.... a právě levandule u mě vyvolává migrénu :-( Jinak ale super stránky, moc ráda sem chodím! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-( a co pomáhá? Něco vymyslíme! :-)

      Vymazat
    2. Pomáhá mi meduňka, jinak tma, ticho a kupodivu teplo.... balím si v posteli hlavu do vlněného svetru :-) Určitě zkusím tu masáž!

      Vymazat
  2. Tak to bude patrně rýma v dutinách TO MI NA MIGRENU NEPŘIJE

    OdpovědětVymazat
  3. Rýma v dutinách to není, migrenu potvrdila vyšetření.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Diky! :)