Domácí extrakt z kadidla (ingredience do domácí Anti-aging řady)

Turbulentní rok se s rokem sešel a mám potřebu kapku probilancovat. Léto 2012 jsem otevřela tento blog, tenkrát se 3 malými dětmi, na chalupě bez teplé vody, s malými kamínky na dřevo ve mě uzrálo rozhodnutí odejít od manžela a dát šanci sobě a dětem žít v klidu. Lehké to nebylo, jediné co jsem měla byl rodičovský příspěvek, 10 let udupané sebevědomí, bolavou duši i srdce, ale 3 naprosto úžasné děti pro které jsem si za ten rok sáhla na dno i do výšin.
O rok později má blog 220 receptů, přes 7000 fanoušků na facebooku, od ledna 2013 otevřený eshop s ingrediencemi www.essential.cz, na cestě je už i knížka www.home-made.cz. Zázrak se podařil, jsme šťastní a v pohodě. Poznala jsem nespočet dobrých lidí, kteří mi pomohli: děkuju Dr Poethemu, Dr Pudilovi, Šárce z Animy, Lence z Farmářských trhů Jiřák, Adélce, Pavlovi, Zuzance z Domu3přání, Darině z Perličky, Mariánce ze Školy hrou, Honzovi, Liborovi, Tomášovi a Lence z Fichemy, Pavle z Joty, všem kdo mi věřil a podporoval .. no a hlavně mojí mámě, bez které bych se asi rozpadla na tisíc kousků.


Pár vrásek mi přibylo, tak rozjedeme řadu antiaging domácí kosmetiky. Jako přírodní konzervant a 'anti-aging agent' budete potřebovat extrakt z pryskyřice - kadidla.



Budete potřebovat:
10g kadidla (k mání zde)
200ml alkoholu (vodka, líh)
třetinkovou zavařovačku


Kadidlo zalijte alkoholem. Zavařovačku uzavřete a nechte extrahovat 4 týdny. Vždy jednou za 2-3 dny protřepte. 


Líbí se Vám Home-made.cz? Podpořte ho v nominacích na Křišťálovou lupu.




Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody,  budete je milovat!
Domácí kávovo mátový peeling proti únavě



Komentáře

  1. Jéé ale co pak s ním ? jak užívat :( děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do kosmetiky proti vráskám. Plánuju ji publikovat v září až budou hotové extrakty.

      Vymazat
    2. jo ták :) děkuji , udělám extrakt a budu čekat :) pěkný den

      Vymazat

Okomentovat

Diky! :)