Domácí posílení a zahuštění řas

Ještě když jsem bydlela v Praze a měla jsem čas sama pro sebe, zašla jsem tam a tu k jedné milé kosmetičce na Vinohradech. Byla to kočka šikovná, ale vždy mě drtila svou snahou ve mě vzbudit zájem o prodloužení řas.  Brala jsem si to osobně. Moje řasy si to braly osobně. Těch pár chlupů potřebovalo nějakej ten fejslift, ale prodloužení? Pak jsem si toho začala všímat a zjistila, že tohle řasné dovylepšení je docela běžné, stejně jako poměrně nízká soudnost, jaká délka je ještě ok, a kdy se začíná jednat v podstatě o malé větráčky. Nic proti ničemu, jen by mě zajímal názor chlapů, považujete beruškovské ořasení za dobrý nápad? Líbí?
Pro nás co se držíme přírody a toho co nám (ne)nadělila je tu ricinový olej, který již za 1 týden zahustí vaši výbavu. Hustý, že jo?



Budete potřebovat:
10ml ricinového oleje olej (k dostání ZDE)
aplikátor oční linka -eye liner (k dostání ZDE)

Anebo si rovnou pořiďte zvýhodněný balíček a dejte posílení řas jako dárek.

Každý večer opatrně naneste na očištěné řasy. Dávejte pozor, aby se olej nedostal do očí, mohl by je podráždit.
Tak příště zas na mrkanou! ;-)



Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody,  budete je milovat!
Domácí kávovo mátový peeling proti únavě

Komentáře

  1. vdaka za tip..
    ja som sa na predlzenie mihalnic nahovorit dala.. a vlastne sa mi to aj pacilo.. akurat, ze teraz mam mihalnice velmi jemne a riedke.. zhanala som cosi co by ich vyzivilo a posilnilo, tak skusim toto.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc dekuji za tip :-)
    Minulý týden jsem si olejík koupila v lékárně. (Nemají ho teda všude, dal to práci ho najít). Ale už od prvního použití mám řasy výraznější :-) možná je to jen optický klam, že olejík řasy jakoby namokří a jsou tedy tmavší až skoro ke konečkům, a to několik hodin, nicméně je to vidět a já jsem tedy spokojená. Řasenku používám jen občas na zvláštní příležitosti, jinak žiju bez ní i když moje řasy nejsou zrovna sněhurkovské. A tenhle olejíček je skvělý prostředek, jak řasy ztmavit bez řasenky.
    Někdo někde psal, že se mu nelíbí pocit "zapatlaných řas", takže si řasy natírá pouze na noc, ať ten pocit zaspí. Asi je to subjektivní. Já pocit zapatlaných řas nemám, takže pokud jsem doma, tak si klidně řasy přetřu i během dne.

    OdpovědětVymazat
  3. Je skvělý, používám už roky :) ještě bych doporučila nanášet štětečkem ze staré řasenky, vymytým samostřejmě :)

    OdpovědětVymazat
  4. a na riedke obocie by mohol zaucinkovat tiez ? nemam ho vobec - teda olej,nie obocie :-)))),tak sa pytam,mozno ma niekto skusenost :O)

    OdpovědětVymazat
  5. Poničené řasy po prodloužení mi ricinový olej zachránil! Mám odzkoušeno a funguje skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  6. Funguje to super, řasy rostou jako o závod...

    OdpovědětVymazat
  7. Ricinový olej používám také jednou týdně jako masku na vlasy. Navlhčím, nanesu na vlasy a zábal nechám působit 2 hodiny. Potom umyju běžným šamponem.

    OdpovědětVymazat
  8. Táke jsem kdysi takto používala, je to super maska :-) Jen mě moc nebavilo to vymývání, musela jsem si vlasy umýt tak 3x, abych z nich ten olej dostala :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Diky! :)