Domácí krmivo pro akvarijní rybičky

Tak si říkám, proč jsem si místo dětí raději nepořídila rybičky. Rybičky se většinou zdržují ve svém vyhrazeném prostoru, moc toho nenamluví, a ač se většinu dne pohybují, člověk se nemusí bát občasných šťouchanců, počmárané zdi a jiných mystických škod typu 'to já ne, to samo'. Rybičky taky nemají potřebu škemrat o další lego, nevyžadují sledování animovaných filmů, a pokud se s vámi budou koukat na ten váš, nemusíte se bát kontinuálního komentování a dotazů snad úplně ke všemu.
Blíží se Vánoce a věřím tomu, že nejeden rybo-rodič rád obdaruje své tiché plavce vlastním výrobkem. Očití svědci dokonce přísahají, že rybky po tomto mixu plavou o 16-18% radostněji.


Budete potřebovat:
2-3 zmražené krevety (ideálně neloupané)
5 listů špenátu (čerstvý nebo zmražený)
3 stroužky česneku

Jedna možnost je použít mixer a vše smíchat dohromady, jde to i ručně nožem a  vidličkou, kapku dýl, v pořadí česnek, špenát, krevety.
Vznikne krevetová pasta. Co vám vodní atleti nesní hned, uchovávejte v zipovém sáčku v mrazáku.

Alena Thomas

Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody,  budete je milovat!
Domácí voňavý krém proti vráskám



Komentáře

  1. Rybičky lepší než děti? Jste kráva...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jasně, že jsou rybičky lepší (napadá mě spousta dalších argumentů). Ale KRÁVA, to je teprve big deal, to je lepší než cokoliv :-))))

    OdpovědětVymazat
  3. Šmarjá,koukám,že pro někoho je humor asi pořádná sprosťárna :DDD

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, tak česnek by mě u rybičkového krmení absolutně nenapad... Děkuju za super tip!

    OdpovědětVymazat
  5. tak česnek obsahuje vitamin A,a ten je pro růst a tvorbu hlenu dost podstatný. Já teda nepoužívám krevety,ale kuřecí srdíčka a přidávám banán a okurku a ryby se mohou utlouct.......kuli vyváženosti krmím na střídačku suché a mražené.....ale když jim hodím mražené tak jsou jak Piraně :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Diky! :)