Domácí extrakt z květu červeného jetele - elixír ženskosti, krásy a dobré nálady

První menstruací děvčata nastupují do hormonální dálkové linky s více či méně pravidelnými jedno měsíčními zastávkami, které většinou přijdou, když je nejmíň čekáte.. No, anebo nepřijdou a to se pak začnou dít věci... Konečnou stanicí je menopauza, strašák, který by měl vlastně být  vysvobozením a odměnou ženě, která doplodila a konečně, po půl století, může patřit sama sobě. Tedy teoreticky.
Turbulentní jízdu a dojízdu hormonálním autobusem si můžete zpříjemnit extraktem z červeného jetele. Obsahuje fytoestrogeny, tj rostlinné estrogeny, které jsou velmi podobné lidským.
Můžete užívat v jakémkoli věku, estrogeny dělají ženu ženou, vyhlazují pleť, rozzáří vlasy, dodají dobrou náladu hlavně v období měsíčních 'zastávek' a pak na konci jízdy k substituci mizícího vlastního estrogenu. Prodloužíte si svou svěžest a vyhnete se nepříjemným tělesným souvislostem a to zcela přírodně.


Budete potřebovat:
10g květu červeného jetele (k dostání tady)
250ml vodky nebo líhu
sklenici s těsným víčkem

Květy zalijte alkoholem a nechte louhovat 2 týdny. Poté přeceďte přes jemné sítko, kávový filtr nebo plátno a užívejte večer 5-10 kapek.



Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody,  budete je milovat!
Domácí olejíček na prořezávající se zoubky



Komentáře