Domácí trnkový olejíček proti striím z Vizovic

Strie nejsou nic hezkého a pokud se jim dá předejít, proč to neudělat? Naše kůže je tvořena několika vrstvami. Je elastická, tedy do určité míry, pružná a s přirozeným růstem a zvyšováním objemu se natahuje. Je to díky elastickým vláknům, které každá vrstva obsahuje.
Strie jsou drobné pajizévky na kůži. Nevznikají však poškozením povrchu kůže, ale popraskáním elastických vláken pod jejím povrchem. Oblasti, které jsou nejvíce postiženy tvorbou strií jsou boky, břicho, hýždě, stehna a prsa. To jsou hlavní potížisté neboli problematické partie.
A teď kdo může čekat, že ho strie postihnou a měl by se tedy mazat? Strie nejsou problémem jen  těhotenství. Nevyhýbají se ani mužům, často se s nimi potýkají ti, kteří začali posilovat a rychle nabydou na objemu. Mě samotnou překvapily v době dospívání u mé dcery. Už v 11ti letech mít na sobě nevzhledné čárky mi přijde už trochu moc. A tak jsem se rozhodla vyhlásit striím boj. A protože jsme na Jižní Moravě, tak jedině trnkami!



Budete potřebovat:
30ml Trnkového oleje lisovaného za studena (k dostání tady)
20ml Mandlového oleje  (k dostání tady)
10ml Jojobového oleje  (k dostání tady)
3 kapky éo Geranium  (k dostání tady)
Chcete si zjednodušit život? Pořiďte si hotový balíček na výrobu domácí přírodní kojenecké i dospělácké kosmetiky.


Oba oleje smíchejte a používejte po koupeli na problematické partie.



Doba trvanlivosti produktu je dle trvanlivosti použitých surovin.



http://www.essential.cz/www-essential-cz/eshop/36-1-KNIHA-Delame-si-to-doma-sami/0/5/219-Thomas-A-Delame-si-to-doma-sami-1-a-2


Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody, budete je milovat!

Komentáře