Domácí hřejivý masážní olej s kafrem a extraktem z 31 bylin na strnulou šíji

Víte, jak se pozná správnej nervák? Myslím tím člověka, který už opravdu dojíždí a má pár sekund před detonací. Nebezpečný je to tvor. Proto je dobré, ho umět identifikovat.  Stačí mu totiž, aby  chvíli ticha protnulo nečekané zazvonění, pád pokličky, nebo prostý výkřik dítěte a nastává armagedon. Já to vím, já se momentálně nacházím v té pravé části richterovy škály a varuji všechny kolem mě. Nezvoňte, nevydávejte nezbytné zvuky, jděte mi z cesty, já být bomba - já bouchnout. Celé to vzniklo, dá se říct, postupně, nenápadně.  Mám už 4. dítě, což mimochodem nedoporučuju nikomu, a současná konstelace puberťák, druháček, předškolačka a dvouleté batole začíná být smrtící nezvladatelnou kombinací pro mé neurony, tramsformujíc se v nervony.
Tady doma totiž nikdy není klid, pořád někdo něco potřebuje. Když není hlad, tak je žízeň, když se nevyhazujou hrnce ze skříňky, tak se vyhazují zavařovačky ze šuplíku. Skleněný. Obloukem. Když není potřeba probírat porážku Pribiny u Nitry a následné sjednocení Velké Moravy, tak memorujem druhy  rejnoků. Věděli jste mimochodem, že jsou praví a nepraví? No, tak už to víte taky. Prostřední pak přijde, že zapomněl, jak se píše velký psací F, což já taky samozřejmě nevěděla, a už to vím. Už to bude rok. No a tak je to furt dokolečka dokola, pak přijde večer, namažu třicet chlebů, abych si pak vyslechla, že 'mami, já mám ještě trochu hlad.' 10-20x zopakuju, že zuby se čistí dýl než 3 sekundy, přečtu pohádku, kterou už ze zkušenosti vybírám dle déllky do čtyř strany A5 maximálně. Pak se doplazím na pohovku ke svému muži, cestou to vezmu přes koupelnu a nalíčím si řasy, aby se mě nelekl. V jeho očích vidím vyčerpání a mírnou paniku, kterou umí skrývat líp než já, ale já ji stejně vidím. Nevyslovená otázka zní: Bude to takhle ještě dlouho? Budeme někdy mít čas na sebe? Nevím, mám pocit, že už to nikdy nebude jiný. Říkám si, musím to brát pozitivněji a ráno, když natírám už 10. rohlík máslem v 7:45, se usmívám.V křeči mám totiž šíji i lícní sval.
Nervy, frustrace, záteže se těle schovávají mimojiné do ramen. Mají tam takovou ubikaci, kde se zapouzdří a vytvoří nešťastný ohnutý krunýřek. Chudáky lidi, ohnuté Atlasovou životní záteží vidíte všude kolem. Já jsem jedna z nich. I proto jsem si vyrobila, hlavně pro mě, tenhle zahřívací masážní olej s kafrem a extraktem z 31 bylin. A díky němu žiju. 

Udělejte si ho a až budou děti v noci spát, dřív, než to sami zalomíte, se tandemově namasírujte. Nechci používat slogan, který nemám ráda, ale sem se hodí: bude líp.



Budete potřebovat:
20ml kafrového roztoku (k dostání zde)
20ml extraktu z 31 bylin (můžete si ho koupit anebo udělat)
30ml meruňkového oleje (k dostání zde)
30ml mandlového oleje (k dostání zde)




Hotový balíček na výrobu ZDE.


Nechce se vám ho vyrábět? Tady je hotový sprej.




Všechny ingredience smíchejte v lahvičce a máte hotovo. Díky přítomnosti alkoholu, a nepřítomnosti vody, není třeba konzervovat.

Doba spotřeby výrobku je daná dobou spotřeby použitých ingrediencí, resp. té nejkratší.

Protřepat, nemíchat!  Jedná se o směs alkoholu a olejů, proto vždy před použitím náležitě protřepte!

Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody, budete je milovat!






K dnešnímu dni se prodalo už 20.000 knížek Děláme si to doma samiUž pracujeme na další.

http://www.essential.cz/www-essential-cz/eshop/36-1-KNIHA-Delame-si-to-doma-sami

Komentáře