Domácí fialky v cukrovém župánku

Lidé se dají rozdělit mimo jiné do dvou skupin, ti co už jedli obalované fialky a ti co ještě ne a možná si teď klepou na čelo. Můj přesun ze skupiny druhé mezi ty pravé jedničky, byl spojen s velmi hlučným 'tvl'. Fialky už kvetou, chcete taky tvlovat? Tak urá na louku!





Budete potřebovat:
1 lžičku Arabské gumy (seženete tady)
20 ml (růžové) vody
štětec
cukr (krupice)

Rozpusťte arabskou gumu v převařené vodě a nechte přes noc stát. Nasbírejte si hrst fialek a jemným štětcem natřete okvětní lístky. Pocukrujte a nechte uschnout na teplém místě. Používejte ke zdobení dortů, dezertů..



Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody,  budete je milovat!
Domácí vaječný likér Domácí Chai



Komentáře