Domácí zlaté kapky na křivdu - rozpustit a vypustit

Přej a bude ti přáno! Dej a bude ti dáno! Nekřivdi a nebude ti křivděno! Pokud náhodou ti ukřivděno bude, křivdu rozpusť a vypusť, hlavně nešiř dál. Křivda je totiž přenosná, silně nakažlivá nemoc, na kterou není trvalá imunita. Každopádně, nic se neděje náhodou a karmické boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Pomalost je ale kolikrát tak zpomalená, že si člověk starou křivu, kterou spáchal, nespojí s tou novou, která na něm je aktuálně páchána. A má pak pocit, že mu všichni jen křivdí. Málokdo z nás si dělá o svých činech poznámky a jsem spíše náchylní k sledování toho, co ostatní páchají na nás, než čeho se sami na ostatních dopouštíme. Když nás tedy nějaká ta stará křivda dožene a pomyslně kousne do pomyslného zadku, neukazujme prstem kolem sebe, ale zabořme si ukazováček do vlastní hrudi. To jest první krok k uzdravení. Mea culpa, řekli by Římani. Jako druhý krok buďme připraveni se s ní porvat sami a poslat ji do septiku, kam patří - poste restante. Bylinkářství, staré moudrosti a babičko-metody jsou tady stále pro nás a přes všechny naše neuvážené zálety do lékáren, nám trpělivě, tiše a pokorně nabízí pomocný stonek, kterého je možné se při tonutí chytnout.
Zlaté kapky na křivdu jsou zárověň kapkami posilující ledviny. Logicky, proto, že ledviny jsou orgánem očistným a každý z nás, kdo trpí pocitem křivdy, se musí především očistit. Slunce v duši! 

Pokud jste těhotná a kojíte, pak s těmito kapkami raději počkejte na dobu, až nebudete těhotná a nebudete kojit. :-)




Budete potřebovat:
1 lžičku zlatobýlu (k dostání zde)
1 lžičku mochny (k dostání zde)
1 lžičku kořivy (k dostání zde)
1 lžičku proskurníku (k dostání zde)
3 kuličky jalovce -prosím- rozdrtit v hmoždíři.  (k dostání zde)
200 ml slivovice nebo vodky.
filtrovací plátýnko  (zde)

Tady seženete mix všech těchto bylinek s filtrovacím plátýnkem.

Bylinky si nasbírejte, nebo kupte, vsypte do zavařovačky. Zalijte alkoholem a nechte stát 3 týdny. Ob den skleničkou protřepte. Poté přelijte přes jemné plátýnko. Hotový extrakt skladujte na temném chladném místě.
Jednou denně  přidávejte 5 kapek do ranního čaje. Křivda se rozpustí a vypustí. 



Nevěřili byste, co všechno se dá vyrobit doma! Máme o tom už 2 knížky a pracuje se na další.


http://www.essential.cz/www-essential-cz/eshop/36-1-KNIHA-Delame-si-to-doma-sami


              

Komentáře