Domácí kafrová hřejivá vtěrka pro ženy sportovců

Pokud máte doma vášnivého sportovce, ideálně cyklistu, poplácejte se uznale po rameni. Vybrala jste si to nejlepší z nejlepšího. Cyklisté mají pár nevýhod, jako např. vysoké investice do vybavení, které nekompromisně nabourají váš rodinný rozpočet a které vykazují určitou perpetuální charakteristiku.
Jinak ale počítejte se samými pozitivy. Cyklista, vypadá vždy dobře. S možnou statistickou odchylkou to platí téměř stoprocentně. Pokud nemáte doma reprezentativní vzorek,  anebo stále váháte, zda si vlastního cyklistu pořídit, zajeďte se podívat na nějaký závod ve vašem okolí. ( Právě teď začíná sezóna jarních klasik!)  Je na co koukat. V cyklistickém dresu se nic neschová, takže pokud vybíráte v terénu, neprohloupíte. O nákupu zajíce v pytli zde nemůže být ani řeč. Když už jste tam, je rozumné předem okouknout míru dosavadních investic do cyklo výbavy. Pokud tomu nerozumíte, zeptejte se někoho místního, anebo sledujte před startem směry uznalých pohledů ostatních závodníků, většinou jsou centrem pozornosti kotoučové brzdy, Tarmac (ať je to co chce) nebo nový Epic. Tím směrem hleďte též. Vybíráte totiž borce, co již má nakoupíno! Je tu šance, že v případě úspěšného navázání kontaktu, zbyde pár mincí i na nějakou tu drobnost pro vás. Třeba bidon.
Cyklisti mají výdrž, což se hodí v mnoha činnostech doma. Stamina je něco, co žena ocení. Vydrží bolest, až nesnesitelnou a mají přirozenou touhu se rvát dopředu. Pro dlouhodobý vztah je to zn. Ideál. Určitou výhodou je i frekvence tréninků a jejich délka. To platí pro vztahy od 1 roku dál. Aby cyklista k něčemu byl, musí pravidelně na dlouhé tréninky, což vám doma umožní prožít několik hodin naprostého klidu. Po tréninku je žaludek rozbouřen a moc se nepapá, takže ani s vařením to nemusíme přehánět.
Také máte dobrou výmluvu, proč se nevydat s ním na odlehčený cyklovýlet na takzvané vyšplapání, když se vám nechce. Do háku se nedostanete, automaticky s vámi začne závodit. Nemůže za to, má na to v hlavě přehazovačku. Z nějakého bizarního důvodu má pocit, že když ho neuvidíte ani dalších 6 km před sebou, budete uchvácena. Nejste! Jste pragmatik a realista,  zabrzíte u nejbližšího stánku s pivem, zavoláte kámošce a počkáte další 2-4 hodiny až se bude vracet, abyste se zase nenápadně připojila. Strava nestrava. O Vaše výkony zde stejně nejde.
Když pak přijde dítě, můžete ho přibrzdit dětských vozíkem. To vám muže nejen zpomalí, dodá mu to vítanou zátěž, ale také umožní dál Vám prožívat pár hodin klidu, i když jste již rodičem.
Majíc cyklistu doma, můžu potvrdit, že jsou velmi citliví na svůj oděv, který si ze zásady perou a věší sami. Za mě 100 bodů navíc. Pokud si někdo pere sám, VŽDY tomu fandím!
A když už jsme u toho fandění. Můj muž pořádá (7.4.) u nás v Kostelanech svůj první cyklo závod!

Pro každého závodníka budu vyrábět tuhle hřejivku, můžete ji svému miláčkovi udělat sama anebo ho poslat k nám, dostane ji na startu. A přijeďte taky, aspoň bude s kým u toho piva poklábosit!





Budete potřebovat:
5g čistého kafru (k dostání tady)
5g mentholu (k dostání tady)
30ml kosmetického lihu (k dostání tady)
20ml měkké vody (filtrované nebo kojenecké)
20 kapek mixu éterických olejů Regenerace (k dostání tady)

Hotový balíček na výrobu této hřejivky pro cyklisty, najdete tady.

Připrava je velmi jednoduchá. Ingredience smíchejte a přelijte do lahvičky. Může být se sprejem a nebo dávkovačem.



Trvanlivost je dána trvanlivostí použitých surovin. Respektive té nejkratší.
Ať vám to šlape! :-)



http://www.essential.cz/www-essential-cz/eshop/36-1-KNIHA-Delame-si-to-doma-sami



http://www.home-made.cz/2014/01/domaci-regeneracni-ocni-serum-z-vytazku.html
http://www.home-made.cz/2017/04/domaci-voskove-ubrousky-misto.html
http://www.home-made.cz/2016/09/domaci-ochranny-perlovy-lesk-na-rty-s.html
 

Komentáře