Domácí lak na nehty

Mám za sebou ve skrze náročnou dovolenou. Kdo kdy byl sám se třemi kousky na pláži asi si umí představit tu schízu, když se vám radostně rozběhnou do všech stran a nemíní se seběhnout. Dovolená měla i světlou chvilku .. Zvládla jsem večeři ve dvou s mužem mého srdce. Poslední dobou se mi zdálo, že si nejsme tak blízcí, tak jsem se na ten večer opravdu těšila. Vzala jsem si pěkné šaty a zvolila vhodný podnik. Perzonál byl chápavý a diskrétní.. Během jídla jsme moc nemluvili, byl příliš zaměstnán konzumací a já byla ráda, že mu chutná. Když jsme čekali na dezert, řekla jsme mu, že je fajn, že jsme konečně spolu sami a že ho mám moc rada.. Odpověděl, že teď chce zmrzlinu. Vyhověla jsem mu, chci aby byl šťastný.. A to byl. Před odchodem si hlasitě brknul a utřel pusu do ubrusu. Těšila jsem se, že alespoň procházka zpátky bude milá, bohužel místo toho, aby mě držel za ruku, utekl daleko dopředu a pak na mě v nejméně očekávanou chvíli vybafnul. Lekla jsem se tak, že jsem se bála ze večeři uvidím podruhé.. Teď přemítám, sice jsem ho nenaučila pořádně čurat ve stoje, plete si přechylování a rád si nechává lakovat nehty, ale co se týče chování k ženě - klasický chlap. 

Doufám, že vás tenhle recept moc nezklame. Není to úplně home-made. Ale zítra vám to vynahradím ryze domácím odlakovačem.



Budete potřebovat:
bezbarvý lak na nehty
oční stíny
kornoutek na přesypání

Vyberte stíny jejichž barva vám nevyhovuje na očích, ale přišla by vám zajímavá na nehtech. Myslím, že každá máme něco podobného doma. Tyhle jsou Ivančiny a já jí děkuju, že je obětovala..






Stíny vysypte a nadrťte na co nejmenší kousky. Pomocí kornoutku nasypte do laku.




Pořádně protřepte, vyzkoušejte, míchejte než dosáhnete váš vysněný odstín..



Tak a zítra dáme odlakovač, pokud to neklapne, ať nemáte hnusný nehty.



Nemáte nic lepšího na práci? Hlasujte pro home-made.cz na Křišťálové lupě 2014 v kategorii One (wo)man show.
Pár důvodů, proč to udělat:
- je to ztráta času.
- nic z toho nebudete mít.
- dáte mi tím možnost si zajistit hlídání a vyrazit do Prahy a setkat se s lidmi kterým je nad 10 let!
- děláme si to doma sami se stane skutečným termínem technikem a ne jen slovní hříčkou pro uchyláky.
http://kristalova.lupa.cz/hlasovani/?setSubjects=637

 

Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody,  budete je milovat!
http://www.home-made.cz/2013/12/domaci-jednoduchy-parfem-i.htmlDomácí jednoduchý parfém



Komentáře