Domácí pleťová maska s Panthenolem na spálené papulky

Poslední týdny jsem se blogově flákala. Vlastně jsem neblogovala skoro vůbec a cítím to jako velkou chybu. Stagnuju, nevymýšlím nic nového, plácám se v balících na eshopu, místo toho, abych  pokračovala v tom, co jsem začala. V květnu se mi trochu změnil pracovní život tím, že začal seriál homemade na Streamu. Je to úspěch, když takovou nabídku dostanete a mám z toho i teď radost. Na druhou stranu mi přinesl internetový mainstream mimo nových nadšených fandů a indiferentních neutrálů i specifické publikum, do té doby nepoznané. Takový ten internetový kafring a šťouring lidí, co ví všechno nejlíp a udělali by to všechno jinak, kdyby jen věděli jak na to. Co jim poradit? Recept na dokonalost nevlastní žádný z nás, ani ty nejkrásnější komerční produkty, kterým se já snažím ze sportu vyhýbat. Uvědomila jsem si taky, co všechno si musí lidi, co jsou trochu na očích, vyslechnout a cítím k nim ještě větší respekt. Život je výměnný obchod a žádná radost a štěstí nejsou zadarmo.
Potřebuju se zase rozproudit, a začít zase psát. Teď nám všude kolem rostou bylinky, tak se do nich pustíme hned od příštího receptu. Ať je zužitkujeme, než nám odrostou.
Ale před tím splním prázdninový slib, a posílám recept na rychlou pleťovou masku s Panthenolem, pokud si spálíte nos, ať vás nemají za zbloudilého klauna.



Budete potřebovat:
Bavlněnou masku - můžete si ji i vyrobit (já mám v eshopu tuhle tabletovou: je napuštěná vitaminem E a jedna je i na víc použití)
2ml Panthenolu (k dostání tady)
100ml měkké vody (minerální nebo filtrované)
pleťové mléko nebo krém, který jste si vyrobili (pokud máte, můžete použít jeden z těchto krémových základů)


Panthenol a pleťové mléko rozmíchejte ve vodě.
Pokud používáte tabletovou masku, použijte dle instrukcí na obalu. Pokud máte vlastní namočte ji na 2 minuty do směsi a pak přiložte na odlíčený obličej. Odpočiňte si, pokud to zvládnete 10-15 min.
Pak opláchněte a ošetřete krémem.




Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody,  budete je milovat!
http://www.home-made.cz/2014/01/domaci-regeneracni-ocni-serum-z-vytazku.html
http://www.home-made.cz/2014/03/domaci-polstarkovy-sprej-pro-lepsi-spani.html

Komentáře

  1. Juuu vidím že mi novinky ušly,na stream mrknu, na eshopu jsem nebyla už dlouho ale asi ho prozkoumám co nabízí nového, těším se na novou knihu a na nové recepty na blogu. A šťouralům vzkazuju ať se předvedou co umí oni vyrobit vlastníma rukama...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Diky! :)